Hotel As Areas II

Rías Altas, Covas
Hotel As Areas II Genel
Hotel As Areas II Genel
Hotel As Areas II Genel
Hotel As Areas II Öne Çıkan Resim
Hotel As Areas II Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel As Areas II
Avda Santiago No. 22 Covas Rías Altas, Covas

Hotel As Areas II misafirlere Viveiro bölgesinde, plaj yakınında, Biscay Körfezi ile Covas Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Praia de Seiramar ile 0,4 mi (0,6 km) ve Praia de Sacido ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Low Cost)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Low Cost)
Üç
Üç Kişilik Oda (Low Cost)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x