Hôtel Arolla

Northern Alps, Bourg-Saint-Maurice
Hôtel Arolla Genel
Hôtel Arolla Genel
Hôtel Arolla Genel
Hôtel Arolla Genel
Hôtel Arolla Genel
Image More +52 fotoğraf
Hôtel Arolla
192 Avenue Du Centenaire Northern Alps, Bourg-Saint-Maurice

Hôtel Arolla misafirlere Bourg-Saint-Maurice bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Peisey-Vallandry Kayak Merkezi ve La Rosiere Espace San Bernardo Kayak Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Les Arcs ile 9,9 mi (15,9 km) ve Tignes Kayak Merkezi ile 19,9 mi (32 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 9.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 11 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca kayak dolabı, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (1-2 personnes)
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x