Hotel Aroha

Metro Luzon Urban Beltway, Tagaytay
Hotel Aroha Öne Çıkan Resim
Hotel Aroha Dış Mekan
Hotel Aroha Dış Mekan
Hotel Aroha Dış Mekan
Hotel Aroha Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Aroha
Tagaytay-Santa Rosa Road Francisco Metro Luzon Urban Beltway, Tagaytay

Tagaytay bölgesindeki Hotel Aroha konaklamanızda, Orlina Museum ve Our Lady of Manaoag at Tierra de Maria ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Enchanted Kingdom ile 17,5 mi (28,2 km) ve Sky Ranch Eğlence Parkı ile 5 mi (8 km) mesafede.

Otelin Filipin mutfağı alanında uzman restoranı Aroha misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler buzdolabı isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Oda (Imperial)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x