Hotel Aristeo

Rimini Coast, Rimini
Hotel Aristeo Genel
Hotel Aristeo Genel
Hotel Aristeo Genel
Hotel Aristeo Öne Çıkan Resim
Hotel Aristeo Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Aristeo
Viale Regina Elena 106 Rimini Coast, Rimini

Hotel Aristeo misafirlere Rimini (Marina Centro) bölgesinde, Viale Regina Elena ve Rimini Plajı yakınında. Bu plaj olan otel Fiera di Rimini ile 5,6 mi (9 km) ve Minyatür İtalya ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz açık havuz ve spa küveti eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Denize Bakan
Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Kule
Basic
Basic Oda
Oda,
Oda, Bağlantılı Odalar, Kısmi Deniz Manzaralı (New)
Room
Standard Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Classic Oda, Denize Sıfır
Room
Oda, Bağlantılı Odalar, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Panoramic Süit, Deniz Manzaralı
Room
Oda, Deniz Manzaralı (Riviera)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x