Hotel Arif Castles

Kuzey Himalaya, Naina Range
Hotel Arif Castles Genel
Hotel Arif Castles Genel
Hotel Arif Castles Genel
Hotel Arif Castles Öne Çıkan Resim
Hotel Arif Castles Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hotel Arif Castles
Mallital Kuzey Himalaya, Naina Range

Nainital bölgesindeki Hotel Arif Castles konaklamanızda, Guano Hills ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Kranteshwar Mahadev Temple ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Nainital Gölü ile 0,9 mi (1,4 km) ve Kainchi Dham Hint Tapınağı ile 12,9 mi (20,8 km) mesafede.

Otelin restoranı Aab-o-Dana misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

66 oda mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x