Hôtel Argos

Alsace, Vendenheim
Hôtel Argos Genel
Hôtel Argos Genel
Hôtel Argos Genel
Hôtel Argos Genel
Hôtel Argos Genel
Image More +43 fotoğraf
Hôtel Argos
2 rue du Commerce Alsace, Vendenheim

Vendenheim bölgesindeki Hôtel Argos konaklamanızda Wantzenau Golf Kulübü ve Strasbourg-Hoerdt Hipodromu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tren İstasyonu Meydanı ile 6 mi (9,6 km) ve Strasbourg Christmas Market ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Hôtel Argos misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x