Hotel Arena Expo

Kashubia, Gdansk
Hotel Arena Expo Genel
Hotel Arena Expo Öne Çıkan Resim
Hotel Arena Expo Dış Mekan
Hotel Arena Expo Dış Mekan
Hotel Arena Expo Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Arena Expo
Ul. Marynarki Polskiej 71 Kashubia, Gdansk

Hotel Arena Expo konaklamanızda Gdańsk merkezinde, PGE Arena Gdansk ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Yeşil Kapı ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel St. Mary Kilisesi ile 5,2 km (3,2 mil) ve Sopot Plajı ile 7,6 km (4,7 mil) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 66 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otel 2012 yılında inşa edilmiş.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gdańsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x