Hotel Arboretum

Transdanubia, Harkany
Hotel Arboretum Genel
Hotel Arboretum Öne Çıkan Resim
Hotel Arboretum Dış Mekan
Hotel Arboretum Dış Mekan
Hotel Arboretum Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Hotel Arboretum
Siklósi utca 21. Transdanubia, Harkany

Harkany bölgesindeki Hotel Arboretum konaklamanızda, Pannonia (bölge) ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Harkany Kaplıcası ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel İsa Peygamberin Yüreği Katolik Kilisesi ile 0,7 mi (1,2 km) ve Futo Laszlo Pal Müzesi ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

25 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x