Hotel AR Golf Almerimar

Costa De Almeria, El Ejido
Hotel AR Golf Almerimar Genel
Hotel AR Golf Almerimar Genel
Hotel AR Golf Almerimar Genel
Hotel AR Golf Almerimar Genel
Hotel AR Golf Almerimar Öne Çıkan Resim
Image More +51 fotoğraf
Hotel AR Golf Almerimar
Avda. de Almerimar s/n Costa De Almeria, El Ejido

Hotel AR Golf Almerimar misafirlere El Ejido (Almerimar) bölgesinde, Golf Almerimar yakınında ve Club Nautico de Almerimar ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Puntas Entinas-Sabinar ile 2,3 km ve Guardias Viejas Kalesi ile 7,1 km mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Japon mutfağı alanında uzman olan Ikari Sushi Bar yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

113 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Yarı açık banyolar ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Biraz gol oynayarak spor yapabilir veya özel plajda tembel bir gün geçirebilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Habitación
Habitación doble superior (Máximo 2 Adults + 2 Children)
Suite
Suite junior (Máximo 2 Adultos + 2 Children)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x