Hotel Applettree

Palayankottai
Hotel Applettree Genel
Hotel Applettree Genel
Hotel Applettree Genel
Hotel Applettree Genel
Hotel Applettree Genel
Image More +43 fotoğraf
Hotel Applettree
North By-Pass Road, Vannarpettai , Palayankottai

Hotel Applettree misafirlere Palayankottai merkezinde, Kanthimathi-Nellaiyapper Temple ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Getwell Hanuman Tapınağı ile 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shivamathungai Falls ile 3,4 mi (5,4 km) ve ThittaiPillaiyar Koil ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Corriyander yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

50 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Executive Katı
Junior
Junior Stüdyo Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu, Executive Katı
Room
Luxury Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Veranda, Executive Katı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x