Hotel Antigua Estación Granada

Batı Nikaragua, Granada
Hotel Antigua Estación Granada Genel
Hotel Antigua Estación Granada Genel
Hotel Antigua Estación Granada Genel
Hotel Antigua Estación Granada Genel
Hotel Antigua Estación Granada Genel
Image More +69 fotoğraf
Hotel Antigua Estación Granada
Calle Atravesada in front of Parque de los Poetas Batı Nikaragua, Granada

Granada bölgesindeki Hotel Antigua Estación Granada konaklamanızda, Los Poetas Parkı ve Antigüa Estación del Ferrocarril ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Laguna de Apoyo ile 4 mi (6,4 km) ve Old Train Station ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 45 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Penceresiz, Bahçeli
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x