Hotel Antigua Comayagua

Comayagua
Hotel Antigua Comayagua Öne Çıkan Resim
Hotel Antigua Comayagua Dış Mekan
Hotel Antigua Comayagua Dış Mekan
Hotel Antigua Comayagua Dış Mekan
Hotel Antigua Comayagua Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Antigua Comayagua
One Block East of Museo de Antropologia , Comayagua

Hotel Antigua Comayagua konaklamanızda Comayagua bölgesinde, Comayagua Katedrali ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Comayagua Arkeoloji Müzesi ile 0,2 mi (0,4 km) ve Sömürge Dönemi Dini Sanatlar Müzesi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı La Picota misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x