Hotel Ankara

Orta Şili, Vina Del Mar
Hotel Ankara Genel
Hotel Ankara Genel
Hotel Ankara Genel
Hotel Ankara Öne Çıkan Resim
Hotel Ankara Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Ankara
Avenida San Martín 476 Orta Şili, Vina Del Mar

Hotel Ankara konaklamanızda Vina del Mar bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Çiçek Saat ve Quinta Vergara ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Quinta Vergara Anfitiyatrosu ile 2,6 km (1,6 mil) ve Sausalito Stadyumu ile 2,8 km (1,7 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Ankara restoranı ideal, bu restoran bölgesel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

32 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Vina del Mar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 581 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit
Süit
Room
Business Tek Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x