Hotel Anesis Seto Ohashi

Şikoku, Utazu
Hotel Anesis Seto Ohashi Genel
Hotel Anesis Seto Ohashi Öne Çıkan Resim
Hotel Anesis Seto Ohashi Dış Mekan
Hotel Anesis Seto Ohashi Kahvaltı
Hotel Anesis Seto Ohashi Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Hotel Anesis Seto Ohashi
6-81-1 Utazu-cho Hama Şikoku, Utazu

Utazu bölgesindeki Hotel Anesis Seto Ohashi konaklamanızda, Ubushina Tapınağı ve Josenji Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel New Reoma World ile 10,1 mi (16,2 km) ve Setonaikai Ulusal Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

121 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x