Hotel American Golf

Caribbean Lowlands, Barranquilla
Hotel American Golf Genel
Hotel American Golf Genel
Hotel American Golf Öne Çıkan Resim
Hotel American Golf Dış Mekan
Hotel American Golf Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hotel American Golf
Calle 82 No. 58 - 41 Caribbean Lowlands, Barranquilla

Hotel American Golf misafirlere Barranquilla merkezinde, Barranquilla Hayvanat Bahçesi ve Romelio Martinez Stadı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Centro Comercial Villa Country alışveriş merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) ve Iberoamerica Kliniği ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Garden City yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirler için 72 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Room
Classic Oda
Room
Junior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x