Hotel Amel Convention Hall

Banda Aceh
Hotel Amel Convention Hall Öne Çıkan Resim
Hotel Amel Convention Hall İç Mekan
Hotel Amel Convention Hall Kahvaltı
Hotel Amel Convention Hall Yerinde Yemek
Hotel Amel Convention Hall Yerinde Yemek
Image More +7 fotoğraf
Hotel Amel Convention Hall
JL.sultan iskandar muda Gp.Blang Oi 085361763009 , Banda Aceh

Banda Aceh bölgesindeki Hotel Amel Convention Hall konaklamanızda, Kherkhof ve Taman Sari Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pasar Aceh Central ile 2,2 mi (3,6 km) ve Taman Putroe Phang ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

57 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği mevcuttur. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x