Hotel Ambiez

Trentino Ski West, Italian Alps
Hotel Ambiez Genel
Hotel Ambiez Genel
Hotel Ambiez Genel
Hotel Ambiez Genel
Hotel Ambiez Genel
Image More +81 fotoğraf
Hotel Ambiez
Via Priori 8 Trentino Ski West, Italian Alps

Hotel Ambiez misafirlere Andalo bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Skirama Dolomiti Adamello Brenta ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve AcquaIN ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Molveno Gölü ile 3,6 mi (5,8 km) ve Sole Vadisi ile 31,4 mi (50,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (2+1 pax)
Junior
Junior Süit (2+2 pax)
Family
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x