Hotel Ambassador

Central Valley, San Jose
Hotel Ambassador Genel
Hotel Ambassador Öne Çıkan Resim
Hotel Ambassador Dış Mekan
Hotel Ambassador Dış Mekan
Hotel Ambassador Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Ambassador
26th & 28th St. Paseo Colon Central Valley, San Jose

Hotel Ambassador size San Jose merkezinde, Parque La Sabana ile 4 dakika yürüyüş ve Chirripo National Park ile 12 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sabana Parkı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Kosta Rika Ulusal Stadyumu (Estadio Nacional de Costa Rica) ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Crystal, Hotel Ambassador misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Family
Family Süit
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Oda, Engellilere Uygun, Banyolu/Duşlu
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x