Hotel Aman International at New Delhi Station

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Aman International at New Delhi Station Öne Çıkan Resim
Hotel Aman International at New Delhi Station Dış Mekan
Hotel Aman International at New Delhi Station İç Mekan
Hotel Aman International at New Delhi Station İç Mekan
Hotel Aman International at New Delhi Station İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Aman International at New Delhi Station
4555-56, Main Bazaar, Paharganj Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Aman International at New Delhi Station misafirlere Yeni Delhi merkezinde, Gole Pazarı ve Kasturba Gandhi Marg ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Hindistan Kapısı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere lobide şömine, barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Executive Oda
Room
Executive Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x