Hotel Amagatay Menorca

Alayor
Hotel Amagatay Menorca Öne Çıkan Resim
Hotel Amagatay Menorca Dış Mekan
Hotel Amagatay Menorca Dış Mekan
Hotel Amagatay Menorca Dış Mekan
Hotel Amagatay Menorca Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Hotel Amagatay Menorca
Ctra. Calan Porter s/n , Alayor

Alayor bölgesindeki Hotel Amagatay Menorca misafirlere kırsal bölgede, Taula de Torralba Kalıntıları ve Torralba So na Cacana Arkeoloji Alanı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Cala Macarella Plajı ile 29,9 mi (48,2 km) ve Rafal Rubí Norte ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler MP3 takma konsolu ve Akıllı televizyonlar bulunan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite
Junior
Junior Süit
Stüdyo
Stüdyo (Antic)
Superior
Superior Dubleks (Antic)
Senior
Senior Süit
Premium
Premium Süit
Superior
Superior Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Superior
Superior Süit, Teras
Superior
Superior Süit, Teras (Private Garden)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x