Hotel am Markt

(bölge) Northern Black Forest (kuzey Kara Orman), Baden-Baden
Hotel am Markt Öne Çıkan Resim
Hotel am Markt İç Mekan
Hotel am Markt İç Mekan
Hotel am Markt İç Mekan
Hotel am Markt İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel am Markt
Marktpl. 18 (bölge) Northern Black Forest (kuzey Kara Orman), Baden-Baden

Hotel am Markt misafirlere Baden-Baden merkezinde, Central-North Black Forest Nature Park ve Motorway Church St. Christophorus yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Caracalla Spa ile 0,1 mi (0,2 km) ve Stiftskirche ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Hotel am Markt misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x