Hotel Am Markt

Rhine-romantic Route, Aegidienberg
Hotel Am Markt Genel
Hotel Am Markt Öne Çıkan Resim
Hotel Am Markt Yerinde Yemek
Hotel Am Markt Yerinde Yemek
Hotel Am Markt Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Hotel Am Markt
Aegidiusplatz 1 Rhine-romantic Route, Aegidienberg

Bad Honnef bölgesindeki Hotel Am Markt konaklamanızda Sieben Hills Nature Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Rhine-Westerwald Nature Park ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Rhine ile 6,6 mi (10,6 km) ve Siebengebirgsmuseum ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x