Hotel Alvorada Palace

Pocos De Caldas
Hotel Alvorada Palace Genel
Hotel Alvorada Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Alvorada Palace Dış Mekan
Hotel Alvorada Palace Dış Mekan
Hotel Alvorada Palace İç Mekan
Image More +73 fotoğraf
Hotel Alvorada Palace
Rua Minas Gerais, 569 - Centro , Pocos De Caldas

Hotel Alvorada Palace konaklamanızda Pocos De Caldas (Região Urbana Homogênea IX) bölgesinde, Jose A Junqueira Parkı ve Palace Casino ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Aşıklar Çeşmesi ile 0,9 km (0,5 mil) ve Antonio Carlos Çeşmeleri ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 40 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x