Hotel Alter Speicher

East Coast, Eski Kent
Hotel Alter Speicher Genel
Hotel Alter Speicher Genel
Hotel Alter Speicher Genel
Hotel Alter Speicher Genel
Hotel Alter Speicher Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Alter Speicher
Bohrstrasse 12-12a East Coast, Eski Kent

Wismar bölgesindeki Hotel Alter Speicher misafirlere tarihi bölgede, Hinter Dem Rathaus Galerisi ile St. Nicolai Kilisesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hz. İsa Kutsal Ruh Kilisesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Alte Wasserturm ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Ton Ossen yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

75 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x