Hotel Alpha

Uberlandia
Hotel Alpha Öne Çıkan Resim
Hotel Alpha Dış Mekan
Hotel Alpha İç Mekan
Hotel Alpha İç Mekan
Hotel Alpha İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Alpha
Rua Coronel Antônio Alves Pereira 605 , Uberlandia

Uberlandia (Uberlandia Centro) bölgesindeki Hotel Alpha misafirlere Tubal Vilela Meydanı ve Rondon Pacheco Tiyatrosu ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Uberlandia Federal Üniversitesi ile 2,2 km (1,3 mil) ve Uberlandia Belediye Sarayı ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x