Hotel Alpenstolz

Avusturya Alpleri, Mieders
Hotel Alpenstolz Genel
Hotel Alpenstolz Genel
Hotel Alpenstolz Öne Çıkan Resim
Hotel Alpenstolz Dış Mekan
Hotel Alpenstolz Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Hotel Alpenstolz
Schmelzgasse1 Avusturya Alpleri, Mieders

Hotel Alpenstolz misafirlere Mieders bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Wipptal (Wipp Vadisi) ve Serles Teleferiği ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Serlesbahn ile 0,6 mi (0,9 km) ve Schlick 2000 Kayak Merkezi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Hotel Alpenstolz misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası (excl Cleaning Fee 60 EUR)
Tek
Tek Kişilik Oda
Luxury
Luxury Süit, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Family Oda, 3 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x