Hotel Alpenkönig

Allgaeu (bölge), Oberstaufen
Hotel Alpenkönig Genel
Hotel Alpenkönig Genel
Hotel Alpenkönig Genel
Hotel Alpenkönig Genel
Hotel Alpenkönig Genel
Image More +79 fotoğraf
Hotel Alpenkönig
Kalzhofer Str. 25 Allgaeu (bölge), Oberstaufen

Hotel Alpenkönig konaklamanızda Oberstaufen merkezinde, Alpsee Bergwelt ve Imbergbahn Teleferiği 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Golf Club Oberstaufen und Steibis ile 6,7 km ve Imbergbahn & Skiarena Steibis ile 7 km mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Esslust restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için tablet bilgisayar olan 25 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken açık tenis kortları ve sağlık kulübü gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Stüdyo
Süit
Süit
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x