Hotel Almeida

Zirakpur
Hotel Almeida Genel
Hotel Almeida Genel
Hotel Almeida Genel
Hotel Almeida Öne Çıkan Resim
Hotel Almeida Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Hotel Almeida
NH21, Chandigarh Amabala Highway Chandigarh Ambala Highway , Zirakpur

Zirakpur bölgesindeki Hotel Almeida konaklamanızda Topiary Park ve Sarkaria Cactus Garden ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel 17. Sektör ile 6 mi (9,6 km) ve Elante Alışveriş Merkezi ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

75 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda
Room
Executive Oda
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x