Hotel Allegra Lodge

Kuzey İsviçre, Kloten
Hotel Allegra Lodge Genel
Hotel Allegra Lodge Genel
Hotel Allegra Lodge Genel
Hotel Allegra Lodge Genel
Hotel Allegra Lodge Genel
Image More +82 fotoğraf
Hotel Allegra Lodge
Hamelirainstrasse 5 Kuzey İsviçre, Kloten

Kloten bölgesindeki Hotel Allegra Lodge misafirlere Zürih İp ve Macera Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Hallenstadion ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Zürih Üniversitesi ile 7,9 km (4,9 mi) ve ETH Zurich ile 9,9 km (6,2 mi) mesafede.

Hotel Allegra Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 90 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Jump Seat Room)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Lodge Rooms)
Süit
Süit (Lodge Suites)
Apart
Apart Daire (Welcome Home Apartment)
Comfort
Comfort Apart Daire (Welcome Home Apartment XL)
Oda
Oda (Allegra)
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda (for 4 people)
Family
Family Oda (XL, for 5 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x