Hôtel Alexandra

Nice Semti, Roquebrune-Cap-Martin
Hôtel Alexandra Genel
Hôtel Alexandra Genel
Hôtel Alexandra Genel
Hôtel Alexandra Genel
Hôtel Alexandra Öne Çıkan Resim
Image More +60 fotoğraf
Hôtel Alexandra
93, Avenue Sir-Wiston-Churchill Nice Semti, Roquebrune-Cap-Martin

Hôtel Alexandra konaklamanızda Roquebrune-Cap-Martin bölgesinde, Menton Turizm Ofisi ile 2,7 km (1,7 mi) ve Fontana Rosa ile 5,2 km (3,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Grimaldi Forum ile 8,2 km (5,1 mil) ve Monaco Limanı ile 9,2 km (5,7 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Chambre
Chambre Standard
Chambre
Chambre Supérieure
Chambre
Chambre Standard Triple
Chambre
Chambre Confort

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x