Hotel Alexander the Great

Laganas
Hotel Alexander the Great Öne Çıkan Resim
Hotel Alexander the Great Dış Mekan
Hotel Alexander the Great Dış Mekan
Hotel Alexander the Great Dış Mekan
Hotel Alexander the Great Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
Hotel Alexander the Great
Laganas , Laganas

Zakynthos bölgesindeki Hotel Alexander the Great misafirlere havaalanı yakınında, National Marine Park of Zakynthos ile Laganas Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kalamaki Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Zakynthos Limanı ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 190 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x