Hotel Alexander Palme

Chianciano Terme
Hotel Alexander Palme Öne Çıkan Resim
Hotel Alexander Palme Dış Mekan
Hotel Alexander Palme Dış Mekan
Hotel Alexander Palme Dış Mekan
Hotel Alexander Palme Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Hotel Alexander Palme
Via Bruno Buozzi 76 , Chianciano Terme

Chianciano Terme bölgesindeki Hotel Alexander Palme size Piscine Termali Theia ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Arkeoloji Kent Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Terme di Montepulciano Spa ile 5,8 km ve San Biagio Kilisesi ile 9,8 km mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Alexander and Jardin misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 66 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda, Balkon
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x