Hotel Alcaravan

Andean Highlands, İtagui
Hotel Alcaravan Genel
Hotel Alcaravan Öne Çıkan Resim
Hotel Alcaravan Dış Mekan
Hotel Alcaravan İç Mekan
Hotel Alcaravan İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Alcaravan
Carrera 50 A 84 - 09 Andean Highlands, İtagui

İtagui bölgesindeki Hotel Alcaravan misafirlere alışveriş bölgesinde, Chimeneas Parkı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve La Frontera Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Santa Fe Mall (Alışveriş Merkezi) ile 2,3 mi (3,7 km) ve Poblado Parkı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Otelin restoranı Alcaravan misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 96 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x