Hotel Alassio

Margine Coperta-Traversagna
Hotel Alassio Genel
Hotel Alassio Genel
Hotel Alassio Genel
Hotel Alassio Öne Çıkan Resim
Hotel Alassio Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Alassio
Via Dell Angiolo 20 , Margine Coperta-Traversagna

Montecatini Terme bölgesindeki Hotel Alassio konaklamanızda, Leopoldine Kaplıcası ve Excelsior Kaplıcası ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Funicolare Tramvay Hattı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Tettuccio Kaplıcası ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Restaurat yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

20 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x