Hotel Alas Garden

Trincomalee
Hotel Alas Garden Öne Çıkan Resim
Hotel Alas Garden Dış Mekan
Hotel Alas Garden Dış Mekan
Hotel Alas Garden Dış Mekan
Hotel Alas Garden Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Alas Garden
No. 28, Ales Garden , Trincomalee

Trincomalee bölgesindeki Hotel Alas Garden misafirlere plajda, Uppuveli Plajı ile Trincomalee Savaş Mezarlığı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Balık Pazarı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Trincomalee Limanı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 11 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x