Hotel Alameda Express

Kuzey Meksika, Matamoros
Hotel Alameda Express Genel
Hotel Alameda Express Genel
Hotel Alameda Express Genel
Hotel Alameda Express Genel
Hotel Alameda Express Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Hotel Alameda Express
Terán y 2da. Esquina No. 119, Zona Centro Kuzey Meksika, Matamoros

Matamoros bölgesindeki Hotel Alameda Express konaklamanızda, Casamata Müzesi ve Rio Grande ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Market Square Research Center ile 2,6 mi (4,1 km) ve Stillman Evi Müzesi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı El General misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

83 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x