Hotel Al Wesal International

Madikeri
Hotel Al Wesal International Öne Çıkan Resim
Hotel Al Wesal International Dış Mekan
Hotel Al Wesal International Dış Mekan
Hotel Al Wesal International Kahvaltı
Hotel Al Wesal International Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Hotel Al Wesal International
Kohinoor road Near KSRTC bus stand , Madikeri

Hotel Al Wesal International misafirlere Madikeri merkezinde, Madikeri Hisarı ve Raja Tahtı çiçek bahçesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Gaddige - Raja Gömütü ile 1,1 mi (1,8 km) ve Abbey Falls ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x