Hotel Akash Sarovar

Doğu Hindistan, Purulia
Hotel Akash Sarovar Genel
Hotel Akash Sarovar Öne Çıkan Resim
Hotel Akash Sarovar Kahvaltı
Hotel Akash Sarovar Yerinde Yemek
Hotel Akash Sarovar Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Hotel Akash Sarovar
E Lake Rd Doğu Hindistan, Purulia

Purulia bölgesindeki Hotel Akash Sarovar konaklamanızda, Bölge Bilim Merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve City Life & Big Bazaar Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Subhash Parkı ile 0,6 mi (1 km) ve Joychandi Pahar ile 28,1 mi (45,2 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, piknik alanı ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Sıra Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x