Hotel Ajit Mansion

Air Force Area
Hotel Ajit Mansion Öne Çıkan Resim
Hotel Ajit Mansion Dış Mekan
Hotel Ajit Mansion Dış Mekan
Hotel Ajit Mansion Dış Mekan
Hotel Ajit Mansion Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Ajit Mansion
Panch Batti Circle Near Airport Road,, Ratanada , Air Force Area

Jodhpur bölgesindeki Hotel Ajit Mansion konaklamanızda, Mata Tapınağı ve Oriental Sanat Galerisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Jambaji Temple ile 1,6 mi (2,6 km) ve Sojati Gate Pazarı ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x