Hotel Adriatic

North Dalmatia, Biograd na Moru
Hotel Adriatic Genel
Hotel Adriatic Genel
Hotel Adriatic Genel
Hotel Adriatic Genel
Hotel Adriatic Genel
Image More +63 fotoğraf
Hotel Adriatic
Tina Ujevica 7 North Dalmatia, Biograd na Moru

Hotel Adriatic misafirlere Biograd na Moru merkezinde, Marina Kornati ve Fun Park Biograd Tema Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Benediktinski Samostan Ćokovac Manastırı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Ugrinci Limanı ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Partial Sea View)
Room
Süit, Balkon (Sea View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x