Hotel Adria

North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro
Hotel Adria Genel
Hotel Adria Genel
Hotel Adria Genel
Hotel Adria Genel
Hotel Adria Genel
Image More +35 fotoğraf
Hotel Adria
Viale Centrale, 16 North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro

Hotel Adria misafirlere Lignano Sabbiadoro merkezinde, Lignano Sabbiadoro Plajı ve Parco Junior ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bibione Plajı ile 10,2 mi (16,5 km) ve Tennismo Lignano Tenis Kulübü ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 57 klimalı oda iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar
Dört
Dört Kişilik Oda, Ek Bina
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina
Room
Tek Kişilik Oda, Balkon
Room
Family Oda, Ek Bina
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x