Hotel Adef

Hai Emir
Hotel Adef Genel
Hotel Adef Öne Çıkan Resim
Hotel Adef Dış Mekan
Hotel Adef Dış Mekan
Hotel Adef Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Adef
06 Boulevard de L’aln Oran , Hai Emir

Hotel Adef misafirlere Oran merkezinde, Katedralie de Sacre Coeur ve Dar el-Bahia ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Palais de la Culture ile 0,6 mi (1 km) ve Place du 1er Novembre ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için sinfonie restaurant restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

22 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x