Hotel Aconchego Porto de Galinhas

Grande Recife, Cupe
Hotel Aconchego Porto de Galinhas Genel
Hotel Aconchego Porto de Galinhas Öne Çıkan Resim
Hotel Aconchego Porto de Galinhas Dış Mekan
Hotel Aconchego Porto de Galinhas Kahvaltı
Hotel Aconchego Porto de Galinhas Kahvaltı
Image More +59 fotoğraf
Hotel Aconchego Porto de Galinhas
Pe - 09 - Km 06 Lote. Porto do Sol, Porto Galinhas Grande Recife, Cupe

Hotel Aconchego Porto de Galinhas misafirlere Ipojuca (Porto de Galinhas) bölgesinde, Cupe Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Merepe Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Muro Alto Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Maracaipe Plajı ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartamento
Apartamento Standard Duplo/Casal
Apartamento
Apartamento Standard Triplo
Room
Deluxe Apart Daire, Balkon (Triplo)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Apartamento Luxo Quadruplo com Varanda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x