Hotel Abel

Rimini Coast, Cesenatico
Hotel Abel Genel
Hotel Abel Genel
Hotel Abel Genel
Hotel Abel Öne Çıkan Resim
Hotel Abel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Abel
Viale A. da Noli 26 Rimini Coast, Cesenatico

Hotel Abel misafirlere Cesenatico bölgesinde, plaj yakınında, Atlantica Su Parkı ve Porto Canale ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mirabilandia ile 11,8 mi (19 km) ve Minyatür İtalya ile 12,2 mi (19,6 km) mesafede.

Otelin restoranı Abel misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x