Hotel Abbaye Ecole de Soreze

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Soreze
Hotel Abbaye Ecole de Soreze Genel
Hotel Abbaye Ecole de Soreze Genel
Hotel Abbaye Ecole de Soreze Öne Çıkan Resim
Hotel Abbaye Ecole de Soreze Dış Mekan
Hotel Abbaye Ecole de Soreze Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Hotel Abbaye Ecole de Soreze
Rue Lacordaire Midi-pyrenees (orta Pireneler), Soreze

Soreze bölgesindeki Hotel Abbaye Ecole de Soreze konaklamanızda, Parc Naturel Regional du Haut Languedoc ve Sorèze Manastır Okulu yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Bassin de Saint-Ferréol ile 2,6 mi (4,2 km) ve Saint-Ferreol Havzası ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Les Collets Rouges, Hotel Abbaye Ecole de Soreze misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 70 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Soreze bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 14375 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda
Superior
Superior Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x