Hotel Aashish Deluxe Kolhapur

Kolhapur
Hotel Aashish Deluxe Kolhapur Öne Çıkan Resim
Hotel Aashish Deluxe Kolhapur Dış Mekan
Hotel Aashish Deluxe Kolhapur Dış Mekan
Hotel Aashish Deluxe Kolhapur Dış Mekan
Hotel Aashish Deluxe Kolhapur Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Aashish Deluxe Kolhapur
Benadikar Path , Kolhapur

Kolhapur bölgesindeki Hotel Aashish Deluxe Kolhapur konaklamanızda Kawla Naka ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Jyotiba Temple ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Mahalakshmi Tapınağı ile 1,9 mi (3 km) ve Kolhapur Town Hall Museum ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 66 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, resepsiyon salonu ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Oda (Non AC)
Room
Economy Oda (AC)
Room
Deluxe Oda (Non AC)
Room
Deluxe Oda (AC)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x