Hotel aarau-WEST

Kuzey İsviçre, Oberentfelden
Hotel aarau-WEST Genel
Hotel aarau-WEST Genel
Hotel aarau-WEST Genel
Hotel aarau-WEST Genel
Hotel aarau-WEST Genel
Image More +49 fotoğraf
Hotel aarau-WEST
Muhenstrasse 58 Kuzey İsviçre, Oberentfelden

Oberentfelden bölgesindeki Hotel aarau-WEST misafirlere banliyöde, Suhr Müzesi ve Pfarrkirche Heilig Geist Suhr ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Aargauer Kunsthaus ile 3,5 mi (5,6 km) ve Aargau Sanat Müzesi ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Golfrestaurant, Hotel aarau-WEST misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

70 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Oberentfelden bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1184 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Golf Room
Family
Family Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x