Hotel Aak

Norveç Fiyortları, Rauma Municipality
Hotel Aak Öne Çıkan Resim
Hotel Aak Yerinde Yemek
Hotel Aak Yerinde Yemek
Hotel Aak Yerinde Yemek
Hotel Aak Yerinde Yemek
Image More +2 fotoğraf
Hotel Aak
Romsdalsvegen 9842 Norveç Fiyortları, Rauma Municipality

Hotel Aak misafirlere Rauma kommune bölgesinde, tarihi bölgede, Romsdalseggen ve Romsdalsfjord 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Trollstigen ile 2 mi (3,2 km) ve Raumabanen ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Hotel Aak, Hotel Aak misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

16 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo, Bahçeli
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Traditional Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x