Hotel 7 Taichung

Taichung
Hotel 7 Taichung Öne Çıkan Resim
Hotel 7 Taichung Dış Mekan
Hotel 7 Taichung Dış Mekan
Hotel 7 Taichung Dış Mekan
Hotel 7 Taichung Dış Mekan
Image More +159 fotoğraf
Hotel 7 Taichung
No. 45, Fuxing N. Rd., Xitun Dist , Taichung

Taichung (Situn Bölgesi) bölgesindeki Hotel 7 Taichung konaklamanızda Feng Chia Üniversitesi ve Fengjia Akşam Pazarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Akçaağaç Bahçesi Parkı ile 2,4 km (1,5 mil) ve Shinkong Mitsukoshi Alışveriş Merkezi ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.

Hotel 7 Taichung misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

56 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Family
Family Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Çatı Katı (Loft), 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x