Hotel 6 De Octubre

San Cristobal
Hotel 6 De Octubre Genel
Hotel 6 De Octubre Genel
Hotel 6 De Octubre Genel
Hotel 6 De Octubre Genel
Hotel 6 De Octubre Genel
Image More +29 fotoğraf
Hotel 6 De Octubre
Av. Independencia 2852 , San Cristobal

Buenos Aires (Comuna 3) bölgesindeki Hotel 6 De Octubre misafirlere Argentine Ulusal Kongresi ve Plaza de Mayo ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Obelisco ile 4,3 km (2,7 mil) ve Colon Tiyatrosu ile 4,7 km (2,9 mil) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 61 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Family
Family Apart Daire, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x